'

4 Sfaturi utile pentru a iti construi singur un bar

4 Sfaturi utile pentru a iti construi singur un bar

Ați depus eforturi grele pentru a vă transforma coltul living-ului intr-un bar cochet? Dar nu te opri doar la un ghișeu și câteva taburete de bar. Câteva aspecte finale vor face ca noul tău colt de relaxare să strălucească.

1. Montarea panelelor laterale

Pe lângă faptul că împiedică bauturile  să se scurgă pe podea și asigură o odihnă a brațului si cotului, modelarea panelelor  transformă un blat obișnuit în ceva practic si luxos. Montarea barelor în diferite soiuri de lemn este disponibilă la majoritatea magazinelor de prelucrare a lemnului . Cele mai multe modele sunt prevazute pentru a se potrivi cu o bară, astfel încât instalarea necesită pur și simplu un ciocan, cuie, o masina de slefuit și o aplicare finala de lac.

2. Sistemul de răcire

Dacă aveți nevoie să păstrați la rece bere, vinuri , sucuri sau chiar apa, va trebui sa montati un sistem de racire care sa va poata permite foarte usor sa stabiliti temperatura si sa o controlati astfel in cat servirea bauturii preferate sa se faca la temperatura sa optima de servire.

3. Iluminatul

Iluminarea potrivită ajută la stabilirea unei stări de spirit care face ca băutul la barul de acasă să fie diferit de faptul că stai la masa in bucatarie.

Seturile cu bandă LED sunt o modalitate ușoară și accesibilă pentru a oferi o  strălucire elegantă barului tau. Benzile de lumină flexibile vin în mai multe culori și pot fi tăiate în lungimi de până la 2 inci sau păstrate în benzi de zeci de metri lungime, cu condiția să ai o sursă de alimentare adecvată. Multe dintre benzile flexibile vin cu suport adeziv, ceea ce face ușoara montarea lor acolo unde aveti nevoie. Montarea luminilor de sub dulapurile barului sau partea de sus a barului oferă zonei o atmosferă simplă, dai in acelasi timp sofisticată.

Un alt bonus oferit de luminile LED este eficiența lor.  Becurile LED  pot dura până la 25 de ori mai mult decât un bec obișnuit.

Pentru montarea lor va trebuie o masina de gaurit si insurubat! Alegeti o autofiletanta de 18 volți, deci fara fir, pentru a va putea misca mai usor.

4. Barul din spate

Nu uitați de barul din spate in care veti pune bauturile. încercați rafturile deschise care afișează diferitele sticle. Dacă băutura din bar este putina si nici nu sunteti amator sa cumparati multe sticle, atunci, pentru a da iluzia ca barul tau este foarte bine echipat, monteaza cateva oginzi sau doar una mare!

Panourile sau faianțele tridimensionale sunt o altă modalitate de a crea un aspect impresionant!

Pentru taierea faiantei sau a gresiei poti folosi masina de taiat gresie si faianta de la sculeaz.ro. O poti comanda si online!


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!