'

5 accesorii utile pentru bicicliști

5 accesorii utile pentru bicicliști

Mersul pe bicicletă are cu siguranță are un efect pozitiv asupra stării fizice și emoționale a unei persoane. Aer proaspăt, mișcare, excursii cu prietenii în locuri interesante - toate acestea ameliorează stresul, menține forma fizică și starea psihică. 

Suntem siguri că, o mare parte din populație știe să meargă pe bicicletă încă din copilărie, transmițând mai departe această pasiune, deci, putem spune că acest mijloc transport nu-și va pierde niciodată importanța.  

În România, tot mai multe orașe sunt modernizate, pistele pentru bicicliști devenind o prioritate. Tot mai multe persoane se bucură de beneficiile acestui sport, fie într-un mod profesional fie amator, de aceea este important ca atunci când îți achiziționezi o bicicletă, să ții cont și de accesorii. 

În acest articol am selectat 5 accesorii pe care orice biciclist ar trebui să le dețină. 

Pompă pentru bicicletă

O pompă este un accesoriu esențial pentru orice persoană care deține o bicicletă.

Indiferent de unde și cât de departe mergi, cel mai bine este să fii mereu pregătit pentru acele situații  neașteptate, cum ar dezumflarea roții.

O pompă de podea este folosită, în general, pentru umflarea roților acasă. Un avantaj al acestei pompe este un volum mare de aer pompat dar și mânerul în T care oferă o prindere confortabilă. Cu această pompă, puteți umfla roata simlu și rapid.

Pompa pentru bicicletă, de tip mini, este consacrată pentru dimensiunile ei mici, favorizând plimbările lungi dar și posibilitatea de a o transporta.

Intră aici și alege-ți model de pompă pentru bicicletă care te satisface cel mai mult.

               

Far - Lanternă pentru bicicletă 

Achiziționarea unui far - lanternă pentru partea din față și a unui Far - Dinam pentru spatele bicicletei extind posibilitatea de a folosi acest mijloc de transport nu doar  ziua, ci și noaptea. 

Când achiziționați aceste accesorii pentru bicicletă țineți cont de:

  • dimensiuni;

  • intensitatea luminii;

  • tipul de fixare;

  • tipul de baterii;

  • și cum ”bate” lumina.

Pe site-ul nostru poți achiziționa far pentru bicicletă atât pentru partea din față, cât și stopuri pentru spate, de asemenea vei găsi seturi care includ ambele lumini.

Pentru siguranța ta și a celor din jur atunci când folosești bicicleta noaptea, nu ezita să îți achiziționezi aceste lumini absolut necesare.
             

Sistem antifurt pentru bicicletă

O bicicletă nu se poate compara cu o mașină, deși este catalogată ca mijloc de transport: nu este înmatriculată, nu este asigurată și nu este dotată cu niciun sistem de securitate.

Lăsarea unei biciclete, chiar și într-un loc special amenajat, fără a avea un sistem antifurt, este periculoasă: există riscul de a o pierde în  maxim 10 minute.

Cum se spune… ”hoțul nu doarme” deci poate fi oriunde, așa că mai bine să previi decât , să îți pierzi bicicleta. 

Pentru a vă proteja bicicleta de orice furt, producătorii pun la dispoziție o gamă variată de sisteme antifurt, care îți oferă posibilitatea de a lăsa bicicleta nesupravegheată dar în siguranță.

Pe site-ul nostru găsești sisteme antifurt pentru bicicletă atât cu cheie cât și cu cifru (cod). 

Achiziționează modelul preferat și bucură-te de mersul pe bicicletă cât mai mult timp.
              

Genti sau borsetă pentru bicicletă

Fie că ești începător sau profesionist, orice biciclist este nevoit să-și ”poarte” bunuri personale în călătoriile cu bicicleta. Poate fi un telefon, acte, portofel, un kit de reparații sau pentru călătorii mai serioase, un echipament voluminos de camping. 

Cineva poate folosi, o borsetă sau o geantă mică pentru transport, iar cineva, poate apela la un rucsac.

Cert este, că o borsetă, o geantă sau un rucsac, sunt accesorii indispensabile pentru un biciclist.

De asemenea, nu uita să alegi acest accesoriu în funcție de nevoile tale dar și de modelul bicicletei. 

O gamă largă de genți pentru biciclete ieftine și de calitate găsiți în magazinul nostru www.sculeaz.ro. 

Din această gamă, puteți alege cu ușurință modelul potrivit - de la borsete pentru chei, telefon și alte obiecte mici, care sunt indispensabile pasionaților de ciclism, până la coșuri din metal pentru față sau pentru spatele bicicletei.

            

Vitezometru pentru bicicletă

Deținerea unui vitezometru pentru bicicletă este utilă în multe feluri. Acest dispozitiv este recomandat oricui merge regulat pe bicicletă, mai ales dacă vrea să măsoare anumiți parametrii, atunci când utilizează bicicleta.

Un vitezometru pentru bicicletă este acel dispozitiv micuț care măsoară principalii parametri ai mișcării și poate oferi o mulțime de informații suplimentare: viteză, timp, distanța, viteză maximă, viteză medie, ceas, calorii, cronometru.

Majoritatea oamenilor își achiziționează un vitezometru pentru a afla viteza maximă sau viteza medie pe cursă dar, în același timp, pentru a-și testa puterea sau rezistența. 

Dacă ești în căutarea unui vitezometru fără fir, pe site-ul nostru găsești diferite modele, cu diferite funcții care îți pot ”calcula” mersul pe bicicletă.

                             

În concluzie, trebuie să menționăm desigur, că poți merge cu bicicleta fără accesorii suplimentare, însă, utilizarea unor astfel de accesorii îți va face călătoria mult mai sigură și mai confortabilă. 

Mai mult, toate aceste accesorii devin deosebit de importante și semnificative mai ales dacă, petreci mult timp pe șa, mergi cu bicicleta pe distanțe lungi sau folosești bicicleta ca mijloc de transport când mergi la serviciu/studii.

Mai sus, am enumerat doar o parte din accesoriile cele mai utile pentru bicicletă, dar lista poate contina în funcție de nivelul de performanță.

 

Pe data viitoare, 

Echipa SCULEAZ.RO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!