'

Ce echipamente de ridicat iti trebuie in garaj?

Ce echipamente de ridicat iti trebuie in garaj?

Elevatorul auto

Elevatorul auto este piesa de rezistenta in job-urile legate de domeniul auto si printr-o simpla apasare de buton te ajuta la ridicarea/manevrarea cu usurinta a masinii, astfel incat aceasta sa poata fi analizata de catre un profesionist sau de catre un bun cunoscator. Unii il denumesc un star al masinilor/utilajelor.

Sursa elevatorului de putere, consta in pistoane hidraulice, ce transmit toata forta in bratele metalice, pentru a ridica autovehicolul de la sol.

Fii mereu pregatit fara nici o grija, deoarece masina va fii mereu in siguranta pozitionata pe elevator.

Aceasta masinarie minune, este usor de folosit, deoarece dispunde de trei comenzi principale:

 Ridicare
 Coborare
 Blocare

Toate aceste optiuni, controlate printr-o singura consola de comenzi, la care numai personalul service-ului are acces.

Un alt element de ridicare care iti va fi util in service-ul tau auto sau in garaj este suportul de tip capra, practic, elementul de baza in orice garaj.

Suporturile profesionale pentru masina cu patru picioare, ajustabile în înălțime în intervalul 382-600mm, cu o capacitatea de ridicare de 6 tone.

Standurile au o pană suplimentară de siguranță.

Cricul este si el esential si il vei gasi in mai multe variante: cric tip butetlie, sau cric tip crocodil.

Cricul hidraulic

Cricul hidraulic  poate fi folosit doar pe suprafete plane, orizontale in vederea efectuarii de lucrari ce necesita ridicarea de obiecte grele. Cricul este echipat cu supapa de siguranta si levier demontabil, cu ajutorul caruia se efectueaza manevrele de ridicare si coborarare a pistonului.  Pentru ridicarea pistonului se folosesc cele doua bare imbinate, iar pentru coborarea acestuia se foloseste partea obturata a barei subtiri.

La cricul hidraulic tip crocodil eliberarea presiunii se face cu ajutorul manerului rotativ. Este usor de folosit avand o inaltime de preluare redusa. Deoarece are roti din metal, acest cric hidraulic rezista la folosirea in spatii exterioare si pe podele nefinisate.

Nu uita de scripetele cu lant ce poate ridica pana la 5 -10 tone dar si de mini macarale hidraulice ce pot ridica si ele pana la 500 kg.

 

Troliul

Troliul este utilizat pentru ridicare de marfuri pe axa verticală la altitudine mare.

Construcție:

Element de susținere: cablu din oțel împletit, antrenat cu motor electric, transmisie cu reductor, frână electro-mecanică care se blochează atunci când este deconectată alimentarea electrică, consola de comandă cu fir lung.

Fara punct de sprijin:

Greutate ridicare: 150 kg

Lungime Cablu: max. 11 m

Viteza ridicare: 10 m/min

Cu punct de sprijin:

Greutate ridicare: 300 kg

Lungime Cablu: max. 5.5 m

Viteza ridicare: 5 m/min

 


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!