'

Surubelnita electrica: O unealta de nelipsit.

Surubelnita electrica: O unealta de nelipsit.

Surubelnita electrica

Nu trebuie sa fii meserias calificat pentru a avea in casa una dintre cele mai utile scule electrice: surubelnita electrica!

Toate micile modificari specifice mesteritului prin gospodarie nu se pot efectua cum trebuie, decat daca detii un set de ustensile bine pus la punct. Alaturi de bormasina, iar de multe ori inclusa in aceasta, surubelnita electrica a devenit indispensabila pentru cei care prefera confortul si calitatea in domeniul bricolajelor.

Surubelnita electrica este ușoara și mica, este precisa și este ușor de folosit în locuri înguste. Este ideala pentru persoanele care se mută și au nevoie să asambleze multă mobilă de exemplu!

Indiferent de tipul proiectului la care lucrati, aceste surubelnite va vor scuti de o buna parte din efort, economisind si timp.

In functie de materialul pentru care se foloseste surubelnita electrica, exista doua tipuri principale de insurubare:

  • Insurubarea dura: se refera la toate de utilizarile la care direct sub surub se afla un material dur (in mod tipic metal).
  • Insurubarea moale: consta in toate utilizarile la care direct sub surub se afla un material care cedeaza (moale) (in mod tipic lemn) respectiv surubul este insurubat intr-un material moale.

Surubelnita electrica este comoda pentru mana ta, deoarece nu va trebui sa iti rotesti tu incheietura, cantareste mai putin de 500 gr si se incarca foarte rapid.

Pentru a alegere cea mai buna surubelnita electrica, trebuie sa te informezi foarte bine, mai ales daca este prima data cand achizitionezi asa ceva.
Practic, trebuie sa te gandesti la optiunile pe care le ai:

  1. este mai buna o surubelnita electrica cu acumulator sau cu cablu?
  2. Ce putere trebuie sa aiba?
  3. Cum alegi un maner bun?
  4. Care este o turatie buna, dar si ce functii ar mai trebui sa aiba?

O șurubelniță electrică cu fir este ideală pentru utilizare intensivă. În general, sunt mai puternice oferind un număr mai mari de turații. De asemenea acestea au avantajul de a fi mai ușoare deoarece nu li se mai adaugă greutatea acumulatorului.

Este recomandat să alegi un astfel de model, doar dacă locul în care îl vei folosi este dotat cu o priză destul de aproape pentru a nu te încurca!

De obicei cele cu fir au si percutie, adica in functie de puterea motorului electric putem perfora inclusiv peretii din beton, dar la fel de evident este ca avem nevoie de un burghiu special conceput pentru asta.

Surubelnita electrica YATO, pentru rigips, 500W, 1/4"

Daca lucrezi pe rigips, iti recomandam Surubelnita electrica YATO, pentru rigips, 500W, 1/4"

Are un cablu elastic într-un capac din cauciuc, un comutator cu praf, cu un control rapid al vitezei.

Capacul dințării metalice asigură o durată de viață mai lungă a sculei, iar ambreiajul precis previne deteriorarea elementului înșurubat.

Dispozitivul are,de asemenea, o clemă practică care vă permite să atașați unealta la cureaua de asamblare.

Surubelnita electrica YATO, pentru rigips, 500W, 1/4

 

Daca vrei sa poti utiliza surubelnita electrica  respectiva in orice situatie si ca pe una clasica, numai ca intr-un mod mult mai ergonomic, vei alege una alimentata cu baterii. Asta inseamna ca lucreaza independent, atata timp cat dureaza si autonomia acumulatorilor, iar puterea de insurubare poate sa scada odata cu nivelul de energie al acestora.

O surubelnita electrica buna are cat mai multe accesorii, cum ar fi capete de diverse dimensiuni si burghie de diferite diametre. Nu uitati nici de trusa, pentru ca veti avea nevoie cu siguranta nevoie sa va deplasati cu surubelnita. Retineti ca un model cu acumulator va va oferi o portabilitate mai mare si pot fi folosite si unde nu aveti o sursa de curent electric.

Surubelnitele electrice cu acumulator  sunt potrivite pentru asamblarea de mobilier deoarece o vei putea manevra fara limite. Sunt utilizate si pentru fixa gips-cartonul, sau pentru a asambla sau dezasambla piese auto.

Trebuie sa fii atent la autonomia bateriei. Aceasta trebuie sa fie suficienta pentru a-ti putea oferi o putere de filetare suficient de mare. Este recomandat sa ai la tine oricum o baterie incarcata de rezerva.

Pentru acest tip de surubelnite electrice, trebuie sa iei in considerare greutatea acestora, care poate ajunge la 2 kg, daca vorbim e o baterie mare care poate oferi o forta de rotatie mai mare.

Masina de Insurubat TOTAL, cu Acumulator, 8V, Li-Ion, 1.3 Ah vine intr-un set cu biti dar si cu burghie si geanta de transport.

Masina de Insurubat TOTAL, cu Acumulator, 8V, Li-Ion, 1.3 Ah 0

Diametru Prindere: 1/4 inch

Tip Mandrina: Automata

Tip Alimentare: Acumulator

Tensiune Alimentare: 8 V

Tip Acumulator: Li-Ion

Capacitate Acumulator: 1.3 Ah

Numar Acumulatori Inclusi: 1

Durata De Incarcare: 120 min

Cuplu Maxim: 6 Nm

Greutate: 0.9 kg

 

Daca te-am convins ca surubelnita electrica este o unealta de nelipsit, viziteaza magazinul online www.sculeaz.ro. La sculeaz.ro vei beneficia de sfaturile specialistilor, oferte de preturi dar si calitate!

 


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!