'

Topul uneltelor pe care trebuie sa le ai in casa daca iti place sa mesteresti.

Topul uneltelor pe care trebuie sa le ai in casa daca iti place sa mesteresti.

Este posibil ca unul dintre cele mai grave lucruri care ti se pot intampla ar putea fi acela  de a vă da seama că nu aveți de fapt instrumentele necesare pentru a incepe proiectul DO IT YOURSELF la care ati visat mereu!

Pentru a evita acest eveniment devastator, trebuie sa stiti ca există doar anumite unelte pe care trebuie să le aveți în kit-ul dvs. de instrumente pentru bricolaj, si ca trebuie sa le aveti înainte de a avea nevoie de ele. Asadar, stiindu-le,  nu veti mai alerga la magazin chiar in ziua in care v-ati hotarat sa incepeti efectiv proiectul.

Iată elementele esențiale pentru trusa de unelte ale mesterului incepator - pentru că nu trebuie să apelați de fiecare dată la un profesionist pentru mici proicete de bricolaj.

1. CIOCAN

Deși poate părea o unealta de bază, ați fi surprins să auziți cât de mulți oameni nu au un ciocan în casele lor!

Când vine vorba de atârnarea ramelor foto, a tablourilor sau articolelor de arta pe perete și a mobilierului, in general tot ceea ce necesită cuie, in acest caz,  într-adevăr ciocanele sunt o necesitate absolută. Dacă literalmente nu aveți nimic altceva în cutia dvs. cu instrumente, cel puțin ar trebui sa existe un ciocan!

2. SURUBELNITA

Folosirea unei șurubelnițe este esențială atunci când imbinati orice element care necesită, suruburi.

Recomandat ar fi sa aveti in trusa dvs seturi de surubelnite pentru multitudinea de tipuri de suruburi care exista pe piata.

3. CHEIE REGLABILA

Deși există diferite tipuri de chei,  o cheie reglabilă este deosebit de utilă, deoarece are o maxilară mobilă pe care o puteți regla în funcție de dimensiunea piuliței sau a șurubului pe care îl strângeți sau îl slăbiți, de unde și numele acesteia. Ține o cheie reglabila  la îndemână, dacă vrei să strângi picioarele de la masa sau  și scaune!

[gallery size="medium" ids="106,107,108"]

4. PATENTUL/CLESTELE

Clestele ar trebui sa fie  întotdeauna la îndemână pentru ca veti avea nevoie de el atunci când vă așteptați cel mai puțin, el permite utilizatorilor să țină, să tragă și să răsucească articole "încăpățânate" pe care probabil că nu le puteți obține singuri, cu mainile goale. Patentii sau clestii sunt deosebit de utili dacă abordați un proiect de instalator, dar pot fi de asemenea utili în îndepărtarea șuruburilor ruginite sau a cuielor îndoite.

[gallery size="medium" ids="109,112,110"]

5. ECHERUL

Dacă planuiti sa realiati un proiect de construcție - cum ar fi adăugarea de grinzi in tavan, modelarea coroanei sau alte sarcini similare - înseamnă că va trebui să măsurați cu exactitate unghiurile. Pentru a face acest lucru, un instrument precum echerul vă va ajuta și va avea rezultate mult mai precise.

6. RULETA

O ruleta este esențială pentru a supraviețui practic oricărei mișcări, renovări sau proiecte de bricolaj. Așadar, chiar dacă nu intenționați să începeți niciun proiect mare, o ruleta este o necesitate. Vă va permite să măsurați spațiile astfel încât să nu cumpărați mobilier, covoare sau chiar un televizor care să nu se încadreze corect într-un spațiu.

7. FERASTRAU DE MANA

Există mai multe tipuri diferite de ferastraie inclusiv electrice dar,  important este să știți exact ce veți tăia (cel mai frecvent) înainte de a il alege.  Iată un ghid util pentru a vă ajuta să luați această decizie in alegerea unui fersatrau electric.

Pentru micile proiecte de bricolaj este suficient ferastraul manual!

8. BOLOBOC/NIVELA

Bolobocul este deosebit de util atunci cand vrei sa atarni ceva pe perete  și pentru a vă asigura că acestea sunt astezate drept, o nivela vă permite să găsiți planul orizontal pe care ar trebui să lucrați, fără a fi necesar să îl controlați. Dacă doriți ca proiectele la care lucrați să fie realizate perfect, aveți nevoie de un boloboc neaparat!


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!