'

GOSUND Priza dubla smart WiFi GOSUND SP211 3500W

69.99 RON
Priza Gosund SP211 vă oferă posibilitatea de a conecta două dispozitive diferite la sursa de alimentare și de a crea astfel o casă inteligentă. Are o funcție Wi-Fi, ceea ce îl face compatibil cu Alexis, Google Assistant și IFTTT.
Stoc epuizat
Cod Produs: 019895 Ai nevoie de ajutor? 0376448173
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Priza dubla smart WiFi 

Priza Gosund SP211 vă oferă posibilitatea de a conecta două dispozitive diferite la sursa de alimentare și de a crea astfel o casă inteligentă. Are o funcție Wi-Fi, ceea ce îl face compatibil cu Alexis, Google Assistant și IFTTT.









Control de la distanta

Priza inteligentă Gosund SP211 vă permite să controlați de la distanță dispozitivele care sunt conectate la acesta. Le puteți porni și opri de la distanță, precum și să planificați când să le porniți sau să le dezactivați. Datorită acestui fapt, nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat să stingeți lumina la ieșirea din casă sau să opriți fierul de călcat. Orice dispozitiv conectat la priza Gosund poate fi controlat de la distanță cu smartphone-ul sau tableta sau cu ajutorul ajutoarelor vocale Alex și Google Assistant.









Capacitate de planificare

Setarea temporizatorului la anumite ore vă permite să planificați la ce oră trebuie pornit dispozitivul. Acest lucru vă permite să vă treziți cu lumina deja aprinsă, dar nici nu trebuie să vă amintiți să opriți dispozitivele manual. Acest lucru nu numai că vă oferă confort, dar vă permite și să reduceți consumul de energie.


 





Fă-ți o casă inteligentă

 Cu Gosund SP211 vă puteți crea propria casă inteligentă și vă puteți bucura de capacitatea de a vă controla dispozitivele de la distanță, de a seta temporizatorul și de a utiliza ajutoarele vocale Alex și Asistentul Google.





Specificatii


 

Model SP211
Voltaj 100 - 240 V
Intensitate maxima  16 A
Putere maxima 3680 W
         Temperatura de lucru           -20 ~ 45°C
Frecventa WiFi 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Control inteligent Amazon, Google, utilizeaza IFTTT
Dimensiune 10,5x10,5x9(cm)

Tip: Smart, Dubla

Utilizat Pentru: Uz gospodaresc

Utilizare: Comercial , Rezidential

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!