'

Echipamente Protectie - 357 produse

Afiseaza: 1-24 din 357 produse

 Filtre

Echipamente de protectia muncii necesare pentru diverse domenii si scenarii de lucru

 

Echipamentele de protectie a muncii de calitate sunt elemente indispensabile atunci cand este nevoie de garantarea sigurantei personale la locul de munca, de protejarea integritatii corporale in cazul eventualelor accidente sau de prevenirea riscului de contaminare cu anumite substante ori de inhalare a unor gaze, pulberi sau lichide cu efecte negative si pericol asupra sanatatii.


Magazinul nostru online ofera o gama larga de echipament de lucru si protectie, de la incaltaminte pentru protectia muncii si pana la ochelari de protectie, acoperind intreaga gama de accesorii pentru cele mai diverse domenii de activitate.

 

Echipamente de protectia muncii sigure si confortabile realizate de producatori de incredere din domeniu

 

Echipamentul si imbracamintea pentru protectia muncii pe care le punem la dispozitia angajatorilor pentru dotarea personalului precum si pentru cei care lucreaza pe cont propriu in domenii cu un risc potential ridicat sunt realizate dupa standarde inalte de securitate, protectie si calitate. Materialele echipamentelor pentru protectia muncii sunt rezistente si testate in prealabil contra riscurilor pe care au fost proiectate sa le preintampine.


Folosirea constanta a echipamentelor de protectie a muncii este nu doar obligatorie din punct de vedere legal acolo unde se impune, dar este si o masura excelenta pentru pastrarea unei bune productivitati a muncii si de reducere a stresului legat de eventualele consecinte nefaste ale unor accidente de munca, atat din perspectiva angajatorilor cat, mai ales, in ceea ce priveste angajatii si bunastarea acestora.
 

 

Echipamente Protectie - caracteristici

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0376448173 contact@sculeaz.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!