'

Echipamente Protectie - 374 produse

Afiseaza: 1-24 din 374 produse

 Filtre

Pentru persoanele care lucrează în medii cu risc ridicat, echipamentele de protecție sunt esențiale pentru a le asigura preotecția și confortul în timpul muncii.

În categoria noastră de echipamente de protecție, aveți acces la o gamă variată de produse de protecție, inclusiv încălțăminte de protecție, îmbrăcăminte de protecție, mănuși, ochelari și căști de protecție.

De la bocanci și cizme până la încălțăminte sport, încălțămintea de protecție este disponibilă în diferite modele, oferindu-vă protecție și siguranță pentru picioarele dumneavoastră în timpul muncii.

Fie că lucrați în construcții, în industria alimentară sau în orice altă industrie cu risc ridicat, avem îmbrăcăminte de protecție adecvată pentru a vă proteja împotriva diferitelor incidente neplăcute. De la protecția împotriva căldurii și flăcărilor la protecția împotriva substanțelor chimice, avem tot ce aveți nevoie pentru a lucra în siguranță și cu încredere.
 
Mănușile de protecție de pe sculeaz.ro sunt reazilate din materiale durabile și sunt special concepute pentru a proteja mâinile de probleme, cum ar fi tăieturile sau deteriorarea pielii. Ochelarii de protecție oferă protecție împotriva particulelor, a razelor UV și a altor riscuri care ar putea afecta ochii, astfel încât să vă puteți concentra pe muncă fără a vă face griji cu privire la siguranța ochilor.

Indiferent de domeniul de activitate, vă putem oferi cele mai bune opțiuni pentru echipamentele de protecție necesare.

Alegeți echipamentele de protecție de la noi și aveți încredere că sunteți protejat în timpul muncii.
 

Echipamente Protectie - caracteristici

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!