'

Generatoare de curent, Compresoare si Accesorii - 178 produse

Afiseaza: 1-24 din 178 produse

 Filtre

Compresoare de aer si accesorii utile - Echipamente de calitate!

 

Compresorul de aer reprezinta un echipament care se utilizeaza pentru a mari presiunea aerului care este inchis intr-un recipient, printr-un proces de micsorare a volumului sau. Astfel, aerul este comprimat de la presiune atmosferica pana la presiune de refulare superioara. Aceasta piesa este folositoare pentru functionarea diverselor tipuri de scule pneumatice sau pentru umflarea anumitor categorii de obiecte (cauciucuri, saltele etc.). Exista mai multe genuri de compresoare – cu piston, cu ulei, cu autolubrifiere etc. – care se deosebesc prin caracteristicile tehnice pe care le au. Poti opta pentru un compresor care sa aiba unul sau doi cilindri, avand o capacitate mai mica sau mai mare (de la 24 L pana la 200 L). Pe site-ul SculeAZ vei gasi o gama variata de produse si accesorii, pe care le poti achizitiona la un bun raport calitate-pret!

 

Accesorii pentru compresoare de aer, generatoare etc., toate la preturi prietenoase cu buzunarele gospodarilor!

 

Daca esti in cautarea unui furtun de aer pentru compresor standard sau pneumatic auto, a unui kit de accesorii pentru compresoare, a unor generatoare de curent (portabile, monofazate etc.) sau a unor compresoare calitative, cu siguranta iti doresti sa te incadrezi in bugetul pe care ti l-ai propus. In magazinul nostru online, vei descoperi articole aflate la preturi accesibile, astfel incat sa poti achizitiona toate echipamentele de care ai nevoie, fara a depasi limitele bugetului tau. In mod cert vei gasi exact lucrurile necesare pentru a-ti pune in aplicare proiectele personale sau profesionale si pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti!

   

Ce tipuri de generatoare de curent se gasesc pe site?

In oferta noastra puteti gasi generatoare de curent portabile, monofazate.

Ce fel de compresoare se afla in oferta?

In oferta noastra gasiti compresoare cu unul sau 2 cilindrii, cu o capacitate de la 24 L pana la 200 L, compresoare auto.

Ce tip de combustibil se foloseste pentru generatoarele de curent?

Generatoarele de curent functioneaza cu benzina.

Ce putere a motorului au compresoarele?

Puterea motorului variaza de la 1500 W pana la 2300 W.

Generatoare de curent, Compresoare si Accesorii - caracteristici

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!