'

Plasa Umbrire - 5 produse

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Plase de umbrire cu diverse densitati si dimensiuni

 


Din gama solutiilor pentru casa si gradina, atunci cand vrei sa protejezi plantele cultivate de intensitatea prea mare a razelor UV ale soarelui, este recomandata folosirea unor plase de umbrire cu inele sau butoniere executate pe intreaga lungime a materialului si pe ambele parti. Magazinul nostru online ofera o varietate consistenta de plase de umbrire de solar de 6 m sau chiar mai mult, de pana la 10 m latime.


Plasele de umbrire cu 40 la suta densitate sunt cele mai comune modele folosite intr-o gama variata de scenarii de lucru in domeniul agricol si in special pentru acoperirea serelor si solariilor in perioadele de canicula extrema. Desigur, unele culturi mai sensibile pozitionate in camp deschis sau alte scenarii precum acoperirea schelelor de lucru, folosirea ca plase de umbrire a teraselor, parcarilor, chioscurilor, balcoanelor ori a unor spatii de recreere pot solicita folosirea unor modele cu pana la 80% densitate daca nu se recomanda recurgerea la solutii precum prelatele impermeabile.

 

Plasele pentru umbrirea gardurilor sau antiburuieni - o alegere inteleapta pentru orice fermier


 

In afara de folosirea plaselor de umbrire verzi sau negre la preturi corecte si a altor forme de protectie, asa cum este cazul plaselor pentru plante, oferim si plase antiburuieni din agrotextil care pot fi folosite cu succes in agricultura, horticultura si peisagistica. De asemenea, alegerea plaselor agrotextil antiburuieni la preturi excelente pentru protectia culturilor reprezinta o buna directie de actiune pentru usurarea muncii si protectia plantelor impotriva vegetatiei daunatoare si, in final, pentru obținerea unei recolte profitabile.


 

Plasa Umbrire - caracteristici

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!