'
PASTE FERICIT 🥳 In perioada 1 - 6 Mai 2024 se vor putea plasa comenzi 🤩 Comenzile vor fi procesate incepand cu data de 7 Mai 2024 😎 ! ✅ Multumim pentru intelegere ✅

De ce să alegi brandul YATO pentru sculele și uneltele tale?

De ce să alegi brandul YATO pentru sculele și uneltele tale?

 

Pentru că ne mândrim cu brandurile și produsele de pe site-ul nostru, în acest articol ne-am propus să îți facem cunoștință cu renumitul producător de scule și unelte YATO.

Probabil că și tu ai văzut această firmă prezentă în majoritatea magazinelor de specialitate  și te-ai întrebat dacă merită să investești sau nu în produsele lor.

Hai să aflăm!

Istoria brandului YATO

Din câte putem observa chiar pe site-ul oficial al companiei, brandul Yato aparține companiei poloneze de comerț și producție Toya, care a fost fondată în 1990. 

Activitatea principală a companiei Toya este producția și vânzarea de scule manuale dar și electrice. Cu peste 20 de ani de existență, Toya a devenit un producător de renume datorită calității premium și a gamei variate de produse pe care le pune la dispoziția cumpărătorului. 

Această compania se dezvoltă destul de repede, crescând constant prezența lor pe piața mondială. Astăzi, compania are filiale în multe țări din Europa și Asia, inclusiv România, China, Germania, Spania etc. 

Brandul Yato a apărut în 2003, produsele acestui brand fiind destinate în primul rând profesioniștilor din domeniu. 

Produsele ce poartă sigla Yato se caracterizează printr-un design modern, ergonomic și estetic, au diferite întrebuințări  și sunt la un preț accesibil.  

Experiența de peste 20 de ani  a brandului, garantează pentru calitatea și funcționalitatea produselor lor.

Ce produse poți cumpăra de la Brandul Yato?

Scule de mână YATO

Există instrumente fără de care este dificil să ne imaginăm orice mică intervenție în casă sau apartament. Un set de bază de scule de mână ar trebui să fie disponibil atât pentru un maestru profesionist, cât și pentru fiecare domn care se respectă.

Am ales pentru tine o serie de scule de mână de la brandul Yato în diferite combinații, fie ele individuale sau în seturi, pentru ca tu să poți alege exact accesoriul de care ai nevoie.

   

Instrumente de grădinărit

Uneltele de grădinărit sunt necesare în orice moment al anului, există multă muncă pe teren care nu poate fi făcută fără instrumentul de grădină potrivit. Primăvara - tăierea copacilor, curățarea frunzelor de anul trecut și pregătirea terenului pentru plantare; vara - plivitul, afânarea; toamna - recoltarea și fertilizarea solului. 

De aceea, gama noastră variată de produse de grădinărit de la Yato îți vine în ajutor, oricând ai nevoie de un echipament pentru grădină. 

Scule profesionale auto YATO

Seturile de scule profesionale auto de la Yato va fi alegerea perfectă atât pentru profesioniști cât și pentru amatori. 

Gama lor cuprinde de la cele mai mici scule, cum ar fi o cheie imbus până la produse profesionale pentru atelier, de exemplu, Dulap scule profesional.

   

Scule electrice YATO

Sortimentul bogat de scule electrice YATO cuprinde de la cele mai mici accesorii cum ar fi  burghie, discuri abrazive și perii, șurubelnițe, clești până la cele mai profesionale mașinării: aparate de vopsit, fierăstrău circular sau ciocane demolatoare. 

   

Materiale Electrice și Electronice YATO

Materialele electrice și electronice YATO sunt recomandate dacă îți dorești să realizezi o instalație electrică de top sau pentru a fi utilizate pentru diferite necesități în casă sau prin curte.

Tot aici vei găsi prelungitoare electrice, lanterne sau reflectoare.

   

Materiale Abrazive

Materialele abrazive practic se înlocuiesc la scurt timp după utilizare așa că, mereu vei avea nevoie să să le înlocuiești cu altele noi. 

Comandă-ți materiale abrazive de la YATO și bucură-te de o experientă de utilizare profenională. Poți alege produse de la coli abrazive până la Disc cupa diamantat utilizate pentru nivelarea suprafețelor de beton înainte de așezarea plăcilor și eliminarea excesului de beton prominent dincolo de planul pereților sau al stâlpilor de beton.

Organe de Asamblare si Fixare 

Ai nevoie de piulițe, șuruburi, dibluri sau chiar menghină? Nu mai căuta în altă parte. 

Pe site-ul nostru, avem o varietate de astfel de elemente de fixare care să-ți vină în ajutor atunci când ai cea mai mare nevoie de ele.

În concluzie, când achiziționezi orice instrument de la brandul Yato, poți fi sigur că înainte de a fi pus la vânzare, acesta a trecut printr-o perioadă lungă de testare. Acest sistem de testare se bazează pe măsurarea rezistenței și a durabilității, astfel producătorii garantează calitatea produselor lor. 
 

Pe data viitoare, 

Echipa SCULEAZ.RO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!