'

Organizatoare ieftine și eficiente pentru sculele tale

Organizatoare ieftine și eficiente pentru sculele tale

Căutai o cheie dar din greșeală ai răsturnat șuruburile? Ai găsit patentul după ce ”ai răscolit” toată casa? Ruleta nu mai este la locul ei deși o tineai în sertarul de la bucătărie? 

Dacă toate aceste situații ți se par familiare, atunci, cu siguranță ai nevoie de un organizator de scule.

Cu ajutorul acestuia, nu trebuie să petreci timp căutând, cumpărând sau împrumutând sculele necesare deoarece le vei avea pe toate într-un singur loc, organizate. 

Beneficiile unui organizator de scule de tipul: cutie, geantă, centură

  • Ușurință de depozitare și păstrare. Multitudinea de compartimente îți permite să-ți organizezi sculele după nevoile tale. Deasemenea, mai multe celule pentru piese mici cum ar fi: elemente de fixare, șaibe sau piulițe, au locul lor special, de obicei cu capac, pentru a preveni împrăștierea lor.

  • Economisirea spațiului. De cele mai multe ori, organizatoarele de scule sunt de dimensiuni medii spre mici, dar încăpătoare. De aceea, vei economisi spațiu păstrând toate sculele într-un singur loc.  

  • Ușor de manevrat și transportat. Fie că ești amator sau profesionist, știi cât de comod îți va fi să duci instrumentele la locul ” faptei”,  mai ales dacă ai nevoie de mai multe elemente pentru a remedia o problemă.

5 opțiuni pentru a-ți păstra sculele și uneltele organizate

  1. Cutie pentru organizare scule

Toți bărbații care se respectă ar trebui să aibă  în locuință cel puțin un set instrumente de bază: șurubelnițe, ciocan, chei, clești etc. Dacă nu ești familiarizat cu tipurile de scule, am pregătit pentru tine un articol special: Cum să alegi un set de scule bune și utile pentru casa? unde vei găsi, printre altele informații utile, 10 scule indispensabile pentru orice locuință.

De cele mai multe ori sculele și uneltele sunt ținute în cutii de încălțăminte sau în diferite cutii de carton undeva ”în fundul” balconului, în garaj sau în unele cazuri, într-un dulap din bucătărie.

Dacă și tu le păstrezi astfel, e timpul să faci ordine în instrumentele tale și să-ți achiziționezi o cutie pentru depozitarea și păstrarea sculelor.

O cutie pentru organizarea sculelor, nu va fi un capriciu masculin, ci o necesitate. Sculele și uneltele vor fi întotdeauna bine organizate, fără praf și ușor de manevrat. 

Pe site-ul nostru poți găsi diferite modele de cutii organizatoare, atât pentru uz casnic cât și pentru profesioniști. 

Alegerea cutiei depinde de instrumentele pe care le vei depozita în ea și de modul în care le utilizezi, ocazional sau zilnic. 

De exemplu, dacă ai un mic atelier sau un spațiu ”al tău” pentru diferite reparații, poți opta pentru organizator de tip dulap cu sertare, în care să păstrezi absolut toate sculele de care ai nevoie.

  1. Geantă pentru scule 

Geanta pentru scule este probabil o alternativă des întâlnită pentru cutiile organizator de scule. Aceste genti sunt preferate în special de instalatori, electricieni, constructori sau muncitori din alte domenii, care sunt nevoiți să lucreze ”pe teren” sau la mare înălțime. 

Geanta pentru scule te ajută să ai toate instrumentele la îndemână, este comod de transportat și poate fi o soluție rentabilă dacă nu ai o persoană care să te ajute cu instrumentele, la nevoie.

O geantă de scule este o necesitate atunci când vă deplasați des, vreți să țineți sculele organizate în portbagajul mașinii, realizați lucrări la înălțime, dar și pentru acasă dacă vă este mai comodă geanta decât cutia de scule.

Gențile de scule de pe site-ul nostru, vin în întâmpinarea nevoilor tale. Alege modelul preferat și păstrează sculele și uneltele în siguranță.

  1. Centură pentru scule

Spre deosebire de o cutie sau de o geantă portabilă, o centură pentru scule este mai convenabilă de utilizat doar în unele cazuri, cum ar fi lucrările electrice, decorarea fațadelor etc. 

În general, centura pentru scule ar trebui utilizată în cazurile când mâinile sunt ocupate și corpul este într-o poziție inconfortabilă.

Acest lucru este valabil mai ales pentru ”lucrul” la înălțime, când nu este posibil să te cobori constant pentru a-ți schimba unelte.

Centurile pentru scule, se prind ușor de talie, având compartimente pentru un număr limitat și necesar de scule.

 De pe site-ul nostru poți cumpăra diferite modele de centuri pentru scule care să se plieze pe necesitățile tale.

  1. Organizator perete

Organizatorul de perete pentru scule este o modalitate convenabilă și mai organizată, de a depozita unelte dacă ai un spațiu al tău pentru instrumente, un atelier sau chiar la locul de muncă.

După ce ai ales sculele și uneltele de care ai nevoie, acest organizator de perete îți permite să creezi propriul tău sistem de organizare. 

Printre cele mai importante beneficii ale unui organizator de perete pentru scule putem enumera: 

  • ocupă un spațiu mic - nu trebuie să-ți mai faci griji în privința depozitării, amplasează acest organizator pe un perete, la îndemâna ta și fie orizontal, fie vertical, în funcție de spațiul disponibil.

  • toate sculele la vedere - atunci când ai mai mult de muncă, ”căutatul” instrumentelor în cutii de depozitare, sertare sau geantă, poate deveni o povară. Acest organizator de perete îți permite să ai toate sculele la vedere și să le iei unealtă de care ai nevoie, cu o singură mișcare.

  • îți poți personaliza spațiul după bunul plac: instalați suporturile și accesoriile în modul care ți se potrivește, iar la nevoie, poți modifica foarte ușor locul instrumentelor tale.

Comandă un organizator de perete pentru scule de aici.

  1. Scaun rabatabil cu geantă de scule

Scaunul pliant cu geantă de scule se recomandă îndeosebi pentru: pescuit, grădinărit sau pentru transportul uneltelor. Atat scaunul cât și geanta pot fi folosite în mod independent. Prezența unui număr mare de buzunare externe de diferite dimensiuni îți permite să plasezi unelte de diferite dimensiuni, precum și consumabile, în buzunare.

În concluzie, organizatorul pentru scule, este de cele mai multe ori, un accesoriu extrem de utile pentru depozitarea și transportul în siguranță a instrumentelor necesare pentru remedierea unei probleme. 

În magazinul nostru www.sculeaz.ro  vei putea găsi o gamă variată de organizatoare pentru scule ieftine și de calitate,  de unde poți să-ți alegi modelul preferat.

 

Pe data viitoare, 

Echipa SCULEAZ.RO

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!