'

3 Scule si unelte care iti vor usura viata in gradina

3 Scule si unelte care iti vor usura viata in gradina

Pentru ca este toiul verii, luna cuptorului, temperaturile sunt propice pentru a sta in gradina ta de vara.

Insa, as cum stii deja, o gradina frumoasa necesita si o intretinere asidua.

Iata 5 unelte de care nu trebuie sa te desparti in acesta vara pentru ca aspectul gradininii tale sa fie impecabil.

Motocoasa

1. Sa incepem cu corvoada ierbii care creste foarte repede si netunsa umbreste florile dar poate ascunde si pericolul capuselor sau a altor insecte.

Pentru tunsul ierbii iti recomandam o motocositoare.

Motocoasa este ideala pentru cosirea ierbii înalte și tăierea buruienilor și tufișurilor tari. Mânerul reglabil și mânerele confortabile permit o operare simplă și precisă a dispozitivului și o muncă confortabilă. Funcționează perfect pe un teren dificil și unde nu pot fi atinse cositoarele tradiționale de gazon, de la tăierea marginilor peluzei la tăierea tufișurilor tari.

Iti recomandam Motocoasa de umar RURIS, 430C, 1.7CP

Motocoasa RURIS 430C

Motocoasa Ruris 430C, dotată cu un motor care dezvoltă o putere de 1.7 CP, permite o utilizare intensă în explotare şi accesorizarea cu autocut din dotarea de serie. Motocoasele noastre beneficiază de tehnologia EcoTek de la Ruris, care permite reducerea consumului de carburant cu circa 25%, fără ca puterea mototului să scadă. Grație acestei tehnologii, sistemul de alimentare şi pornire este mai rapid, nefiind nevoie de o acţionare continuă a detentei pentru compresie.

Motorul care echipează motocoasa Ruris are în

Motocoasa de umar RURIS, 430C, 1.7CP
        0

dotare sistemul SS (SmartStart), care permite pornirea fără acţionarea bruscă a motorului, datorită arcului suplimentar recuperator situat în carcasa demarorului. Acest sistem preia o parte din energia depusă de utilizator şi o transmite în proporţie dublă către arborele cotit al moto

rului, iar astfel, motorul porneşte imediat fără a depune un efort suplimentar din partea utilizatorului. Motoarele care dotează gama Ruris respectă normele de poluare Euro 5, iar construcţia cilindrului permite pornirea motorului fără tragerea completă a sforii demar

or.

Motocoasa Ruris 430C poate fi folosită la cositul în zonele de câmpie şi deal, amenajări peisagistice, folosirea în exploataţii forestiere şi industrial. Acest model permite accesori

zarea cu cuţite de 3-80 dinţi. Pentru a ușura munca utilizatorului, motocoasele beneficiază de suportul de coarne Ruris PlussConfort, supraînălţat, care reduce efortul mişcării pendulare stânga-dreapta, cu mai mult de 50%, în comparaţie cu o motocoasă clasică. Un alt mare avantaj este dotarea motocoaselor din gama Ruris cu harnaşamentul DualBalance, pentru confortul clienţilor noştri. Clienții noștri beneficiază astfel de cele mai noi soluții pentru o exploatare cât mai ușoară și în siguranță.

O poti comanda AICI

Gard viu

2. Un perete de gard viu iti va transforma cu siguranta gradina intr-un loc intim si plin de bucurie. Gardul viu va improspata aerul, il filtreaza de praf dar confera si o izolare fonica formidabila!

Pentru a intretine gardul viu vei avea nevoie sa-l tunzi pentru a ii da un aspect uniform si sanatos.

De aceea iti propunem

Foarfeca pentru gard viu Venus DSH, maner fibra de sticla, 300mm

Plante decorative

3. Plantele decorative trebuie intretinute din punct de vedere al sanatatii folosind substante nutritive sau substante contra daunatorilor.

Poti face acest lucru forate usor, folosind un atomizor in care sa faci amestecul substanelor si sa stropesti cu el suprafata dorita.

Atomizor YATO, benzina, 2.13kW, 16L

Date tehnice:

Motor in 2 timpi

Putere 2.13 Kw

Capacitate stropire cu lichid: 4 l/min

Capacitate stropire pudra si seminte: 6 kg/min

Capacitate rezervor: 16 L

Combustibil: Benzina (amestec benzina/ulei 30/1)

Raza stropire: 11 m

Greutate: 14 kg

Dimensiuni: 495 x 415 x 790 mm

 

Metoda de utilizare în conformitate cu instrucțiunile furnizate împreună cu dispozitivul.

 

Continutul Pachetului:

- pulverizator cu accesorii

- container pentru prepararea unui amestec

- un set de chei

- manualul de instrucțiuni

- certificat de garanție

IL POTI COMANDA AICI

Atomizor YATO, benzina, 2.13kW, 16L 2

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!