'
PASTE FERICIT 🥳 In perioada 1 - 6 Mai 2024 se vor putea plasa comenzi 🤩 Comenzile vor fi procesate incepand cu data de 7 Mai 2024 😎 ! ✅ Multumim pentru intelegere ✅

Cand ai nevoie de o scula pneumatica?

Cand ai nevoie de o scula pneumatica?

Sculele si uneltele pneumatice

 Pneumatica reprezinta o sectiune a tehnologiei care studiaza si pune in practica utilizarea gazului sub presiune pentru a produce energie mecanica.

Sculele si uneltele pneumatice sunt considerate a fi mult mai puternice, productive si eficiente, comparativ cu alte solutii, intrucat scurteaza timpul efectuarii anumitor operatiuni si eficientizeaza in acest fel costurile si timpul investit.

Fie că sunt ciocane pneumatice, mașini de înșurubat pneumatice, mașini pneumatice de găurit sau polizoare pneumatice, aerul comprimat și presiunea sunt elementele care angrenează și pun în mișcare aceste mașinării. De exemplu, prin utilizarea aerului comprimat, ciocanul pneumatic poate ajunge la 4500 de lovituri pe minut, ceea ce înseamnă 75 de bătăi pe secundă. În aceeași ordine de idei, cu un cuplu de 500 Nm și 7000 de rotații pe minut, mașina pneumatică de înșurubat cu impact poate să facă față oricărei provocări.

Uneltele pneumatice sunt considerate a fi mult mai puternice si eficiente decat sculele electrice traditionale, marile branduri din domeniul tehnologic, orientandu-se in ultima vreme pe producerea de scule, echipamente si unelte pneumatice, cererea pentru acestea crescand vertiginos in ultimul timp.

De ce sa alegi o scula pneumatica si nu una electrica?

Iata cateva motive principale:

  • Sculele electrice folosesc curentul electric alimentate fie prin cablu fie prin acumulatori si sunt dependente mereu de o sursa de energie. Sculele pneumatice sunt alimentate de aerul comprimat sau de gaz care se stocheaza in rezervorul unui compresor si se elibereaza pentru a le alimenta unealta.

 

  • Sculele pneumatice pot fi utilizate fara a fi conectate neaparat la electricitate.
  • Compresia aerului poate fi realizata de asemenea prin utilizarea motoarelor cu ardere interna, sau in mod mecanic.
  • Riscurile de scurt circuit, electrocutare sau alte evenimente neplacute datorate energiei electrice sunt reduse
  • Sculele pneumatice  sunt de regula ceva mai usoare si sunt deseori mai ergonomice fata de cele electrice. Dimensiunea joaca un rol important in diferite proiecte in care munca se face in spatii inguste, mici sau dificil de ajuns.
  • La costuri minime ale resurselor utilizate, cu dimensiuni reduse, sculele pneumatice ofera cea mai buna solutie din punct de vedere al eficientizarii proceselor de munca.

[gallery size="medium" ids="69,70,68"]

 

  • O masina pneumatica de insurubat cu impact are un nivel de ergonomicitate ridicat datorita dimensiunilor reduse si greutatii mici, ceea ce o face foarte usor de folosit. Utilizand masinile de insurubat actionate de aer comprimat veti simti mai putina oboseala si muschii vor fi mai putin stresati din cauza greutatii.
  • Durata mare de lucru continuu, motorul putand functiona constant ore in sir. Sculele pneumatice functioneaza pe un principiu simplu: aerul este comprimat si apoi utilizat pentru diverse procese. Aceasta simplitate se reflecta si in intretinerea facila a acestor scule.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!