'

5 Idei inedite de a folosi paletii din lemn

5 Idei inedite de a folosi paletii din lemn

Lemnul de paleti a devenit rapid un material de construcție preferat pentru cei care mesteresc pe acasa cat si pentru cei ce tin cu adevarat la mediul inconjurator.

Fără îndoială, veți savura ideile acestor proiecte care folosesc paleti din lemn.

Acestea sunt o modalitate distractivă și economică de a crea o casă plină de viață și o grădină cu un stil si aspect rustic modern.

Accesibile oricui, cele mai multe proiecte de acest gen necesită doar uneltele  pe care le aveți deja la îndemână sau pe care le puteti procura cu usurinta de la magazinele de bricolaj online.  Cu doar  un ciocan și cateva cuie, o surubelnita cu acumulator și un ferăstrău, vei putea construi majoritatea acestor proiecte ce folosesc paletii din lemn in 1-2 zile.

Iata ce va propunem:

1. SUPORT PENTRU JARDINIERE

Aseaza acest suport de gbhiverce cu plante aromate in curtea casei tael pe unul dintre peretii casei. Ca si amprenta finala, denumeste fiecare tip de planta!

Unelte folosite: ferastrau pendular, ciocan, cuie.

 

2. MASA PENTRU GRADINA

Daca ai o masa veche de care vrei sa scapi, mai gandeste-te un pic! Taie-i picioarele si foloseste-le impreuna cu un palet de lemn. Pentru o imagine rustica si deosebit de frumoasa, scoate din palet cateva stinghii si inlocuieste-le cu un suport unde sa pui pamant in care sa plantezi cateva plante multicolore.

Unelte folosite: ferastrau pendular, ciocan, cuie, autofiletanta

[gallery size="medium" ids="61,91"]

3. COLT PENTRU LECTURA

Atrage-ti copiii intr-un colt magic al povestilor! Creaza pentru ei un spatiu mic in care sa stati impreuna si sa cititi sau sa colorati.

4. SUPORT PENTRU CESCUTELE DE CAFEA

Extinde spatiul pentru depozitare si realizeaza un suport modern in care sa pui cestile tale preferate de cafea!

Unelte folosite: ferastrau pendular, ciocan, cuie, autofiletanta, ruleta

[gallery size="medium" ids="95,96"]

5. LEAGAN DE GRADINA

Adauga acestul palet 2 lanturi groase si doar atarana-l de unul dintre copacii din gradina ta! Vei realiza un loc minunat de relaxare pentru tine si familia ta!


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!