'

Cum alegi un set de scule bune și utile pentru casa?

Cum alegi un set de scule bune și utile pentru casa?

Fie ca te muți într-o locuință nouă, fie că stai într-un apartament sau la casă, o trusă cu scule nu trebuie să-ți lipsească. 

Cu siguranță va apărea ”o problemă” care poate fi reparată fără a fi nevoie de un meseriaș profesionist, dar este dificil de acționat dacă nu ai în preajmă, sculele necesare.

Din fericire, în categoria scule de mână, poți găsi absolut tot ce ai nevoie pentru a interveni indiferent dacă ești amator sau profesionist.

În acest articol ne-am propus să discutăm despre sculele și uneltele pe care orice gospodar ar trebui să le aibă acasă. Totodată vom puncta importanța unei truse de scule și care sunt principalele criterii de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi o trusă cu scule pentru casă. 

Top 10 instrumente pe care trebuie să le ai în casă

  1. Șurubelniță- e imposibil să n-ai în casă o șurubelniță. Cu ajutorul acesteia puteți strânge sau deșuruba chiar și cel mai sofisticat șurub. Șurubelnițele sunt de diferite dimensiuni și cu diferite capete. Vezi aici toată gama de șurubelnițe disponibile.

        

  2. Șurubelniță precizie - un ajutor indispensabil pentru toate reparații mici (ceas, telefon, jucării). Înșurubează și deșurubează rapid și convenabil printr-o apăsare de buton.

      

  3. Bormașină -  acest instrument de găurit și înșurubat se caracterizează prin mobilitate și rezistență crescută la sarcini mai intense.  De exemplu, cu ajutorul unei bormașini vei putea asambla mobila sau alte elemente de interior.

  4. Dibluri, cuie, cârlige - fiecare locuință are nevoie de produse generale de bricolaj pentru întreținerea locuinței. 
        

  5. Ruletă - dacă nu ai o ruletă, neapărat trebuie să-ți achiziționezi una. Mereu vei avea ceva de măsurat. Pe site avem o gamă variată din care poți alege. Intra aici.

     

  6. Banda izolatoare - după cum ii spuen și numele, această bandă se folosește pentru a izola diferite cabluri.

     

     

  7. Ciocan - fie că ești începător sau profesionist, acest instrument este obligatoriul să-l ai. Nici nu știi când trebuie să ”bați” ceva.

  8. Pistol de silicon -  ideal pentru aplicarea siliconului, cum ar fi chituri, mortare, adezivi, etanșanți.

      

  9. Clești - fie că vrei să scoți un cui dintr-o bucată de lemn sau ai nevoie de tăiat o sârmuliță,  cleștele nu trebuie să-ți lipsească.

     

  10. Nivela - pune totul la drept, fix în fix, cu ajutorul unui instrument precis.

Reglarea ușii unui dulap, schimbarea unui furtun de duș, lipirea unei plinte, așezarea unui raft sau a unui tablou, sunt sarcini pe care le poți realiza pe cont propriu, cu ajutorul sculelor de mai sus, fără a avea nevoie de abilități speciale. 

Desigur, această listă poate fi completată la discreția ta - de exemplu, cu polizoare, pile sau chiar mașini de tăiat gresia și faianța, în funcție de necesități și experiența ta.

Chiar dacă varietatea acestor scule este destul de largă și nu știi ce să alegi, seturile de scule pot fi o opțiune utilă și accesibilă. Acestea oferă tot ce ai nevoie într-un mod organizat, în plus acestea vin în cutii special create pentru depozitare și transport ușor.

De ce să alegi o trusă de scule pentru locuința ta?

Trusa de scule, la nevoie, îți oferă posibilitatea de a interveni rapid și eficient în rezolvarea unei probleme minore, uneori apărută ”din senin”. Un alt motiv este acela de a salva ”bugetul familiei” dar și timpul de așteptare până sosește un meseriaș.

Indiferent dacă ai de asamblat o mobilă, de reparat o instalație sanitară sau să pui o mașină de spălat în funcțiune, seturile de scule te vor salva.

Pentru a nu achiziționa tot felul de șurubelnițe, chei, ciocane sau alte accesorii, producătorii pun la dispoziția ta, truse cu scule gata ”alese” pentru diferite tipuri de întrebuințări.  

Pentru a afla care sunt cele mai bune truse de chei, intra aici

În aceste seturi de scule, fiecare instrument este la locul lui și nu trebuie să-l mai cauți prin casă. Deasemenea, e greu să le pierzi sau să le uiți ”pe dinafară”: în cutie, vezi imediat ce piesă nu e la locul ei sau lipsește. 

Pe site-ul nostru găsești o gamă variată de truse de scule, în funcție de nevoile pe care le ai. Noi îți recomandă unul din modelele de mai jos:

  1. Trusa de scule TOTAL, 120 accesorii - o trusă de scule organizată, complexă și utilă. Sculele vin într-o cutie elegantă, ușor de transportat și depozitat. 

Intra aici pentru a vede ce conține această trusă.

  1. Trusa de scule TOTAL, cu mașină de găurit, 101 piese - aceasta trusă este utilă mai ales dacă știi că ai de ”dat găuri”. La fel ca trusa de mai sus, dispune de cutie elegantă și instrumentele sunt așezate într-un mod organizat.

Am pus un link aici, pentru a vedea ce contine această trusă de scule.

  1. Trusa de scule YATO, diverse, 44 buc - pentru acele persoane care nu pot să se implice prea mult dar doresc totuși să aibă câteva instrumente la îndemână, această trusă este indispensabilă.

Hai pe site să vezi ce conține. Intră aici.

 

4 criterii de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi o trusă cu scule pentru casă

  1. Ține cont întotdeauna de calitate și apoi de cantitate. 

    Dacă un set de scule calitative, nu se încadrează în bugetul tău, îți recomandăm să achiziționezi mai puține instrumente, dar de o calitate mai superioară. Acestea vor garanta rezistența în timp și ”nu te vor lăsa la nevoie”. 

  2. Rezistența ambalajului este la fel de importantă ca și calitatea sculelor achizitionate.

    Atunci când îți achiziționezi un set de scule, cu siguranță te gândești că-l vei folosi ”aproape toată viața”. De aceea este indicat să ții cont în ce tip de cutie ții instrumentele pentru a nu se deteriora sau rugini în timp.

  3. Achiziționează seturi de scule în funcție de nevoile pe care le ai. 

    Dacă ai nevoie de scule pentru mașină, de exemplu, trusele de scule universale nu conțin toate elementele necesare pentru automobile sau mecanică. Așa că, recomandarea noastră este să îți achiziționezi o trusă de scule în funcție de scopul pentru care le vei utilizata.

  4. Alege truse de scule de la firme cu renume.

    Dacă îți dorești o trusă care să treacă testul timpului, alege sculele de la un brand cunoscut. Nu degeaba unele branduri sunt mai cunoscute decât altele. Aceștia vin cu ani de experientă, calitate înaltă a produselor lor dar și garanția că vor rezista în timp.

Seturile de scule pot fi: semi-profesionale sau profesionale. 

Este logic că, pentru lucrările casnice, rare, o trusă de scule semi profesională va fi suficientă, pe când, dacă sunteți meseriaș profesionist, cu lucrări periodice, trebuie să achiziționați scule profesionale. 

Prin urmare, ne dorim ca sfaturile de mai sus, să vină în întâmpinarea ta când îți alegi sculele pentru casa. 

 

Pe data viitoare, 

Echipa SCULEAZ.RO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!